Red Rake Berusaha Memperluaskan Kehadiran Itali dengan Octavian Lab
Toto

Red Rake Berusaha Memperluaskan Kehadiran Itali dengan Octavian Lab

Red Rake Gaming membawa Live HK Anya ke pasaran Itali kerana ia terus mengembangkan jangkauan dan pendedahan produknya. Kerjasama terbaharu itu membolehkan syarikat itu bekerjasama dengan Octavian Lab yang akan sgp prize mendapat manfaat daripada barisan pembekalan yang berbeza dan produk cemerlang.

Memperluas Jejak Itali dengan Octavian
Octavian akan memanfaatkan terus kepelbagaian gelaran syarikat, termasuk Siri Super dan portfolio permainan 1 juta cara untuk menang, yang akan menambah sentuhan tulen kepada tawaran keseluruhan syarikat.

Red Rake Gaming akan mendapat manfaat sebaliknya daripada status tersendiri Octavian dalam pasaran Itali. Octavian ialah salah satu pembekal terkemuka bagi live hk pools penyelesaian perjudian dan pertaruhan dalam talian dan kepakaran serta perisian proprietarinya disepadukan dengan beberapa jenama terkemuka di negara ini.

Pengarah Urusan Red Rake Malta Nick Barr berkata bahawa syarikat itu gembira dapat bekerjasama dengan Octavian Lab dan pasaran Itali kekal sebagai sasaran penting bagi syarikat itu.

Perikatan Saling Menguntungkan
Dia khususnya memuji status Octavian sendiri dalam pasaran itu, menyebutnya sebagai “kuasa yang harus diperhitungkan.” Red Rake mahu mengekalkan statusnya sendiri di negara itu juga, Barr menjelaskan:

“Itali ialah salah satu pasaran pertumbuhan terkawal teratas Red Rake Gaming tahun ini dan kerjasama itu membolehkan kami meneruskan pertumbuhan kami dalam pasaran utama ini. Kami sangat berharap untuk bekerjasama rapat dengan pasukan Octavian Lab untuk memberikan tawaran setempat terbaik kepada rakan kongsinya.”

Pengurus jualan Octavian Lab Andres Galan gembira mendapat akses kepada produk Red Rake. Syarikat itu kini dalam proses meningkatkan dengan ketara jejaknya di Itali dan ia akan secara aktif mencari untuk mencapai bahagian macau pools pasaran yang lebih besar. Sementara itu, Galan yakin dengan kerjasama kedua-dua syarikat itu.

“Kami berharap dapat bekerjasama dengan mereka dan berharap dapat membina hubungan profesional yang panjang dan sejahtera,” katanya mengakhiri.