Operator ing Pennsylvania didenda $ 10K liwat umur Gambling
Toto

Operator ing Pennsylvania didenda $ 10K liwat umur Gambling

Pennsylvania Gaming Board Control ( PGCB), regulator gambling ing negara, announced ana paukuman financial dileksanakake marang operator sing diijini wong ing umur 21 kanggo Gamble. Bertepatan karo woro-woro saka nggoleki, Hk Pools diselehake pengatur sawetara individu ing dhaftar pangecualian involuntary saka kasino negara sawise padha ketemu ninggalake anak unattended kanggo Gamble.

Operator Nampa Denda $10.000
Denda kasebut diwenehake dening Office of Enforcement Counsel (OEC) PGCB ing rapat umum. Iki ditanggepi marang Greenwood Gaming lan Hiburan, operator saka Parx Casino ing Bucks County. $ 10.000 nggoleki rawuh sawise kedadean dikenali 18-taun-lawas lanang bisa kanggo akses menyang lantai game Parx Casino lan Gamble ing meja game.

Saiki, angger gambling ing Pennsylvania nglarang individu ing 21 taun kanggo ngakses jubin casinos utawa Gamble ing kasino. Ing peraturan aktif, operator casino tanggung jawab kanggo kontrol akses individu kanggo jubin game. Iki kalebu verifikasi umur kanggo mesthekake pengunjung saka ajang cukup lawas kanggo ngakses jubin casino lan melu aktivitas gambling.

” Denda $ 10,000 dileksanakake sawise personel casino ngidini mlebu menyang wong lanang umur 18 taun menyang lantai game sing banjur main ing meja game, ”

maos statement dirilis dening Pennsylvania Gaming Board Control
Multiple Individu Ditambahake menyang Dhaptar Pengecualian Involuntary
Saliyane denda anyar, ngandika PGCB “tumindak ing petisi dening OEC nglarang pitung diwasa saka kabeh kasino ing Persemakmuran kanggo ninggalake total 13 anak unattended kanggo Gamble.” Regulator gambling reiterated sing ninggalake anak unattended dening wong diwasa ing hotel, mobil utawa garages parking Agen Slot Online dilarang. Apa maneh, PGCB nuding metu sing jinis iki saka kedadean sing tundhuk tuntutan ukum pidana lan individu kuwi involuntarily dipun tilar saka kabeh gambling panggonan ing negara. Sakabèhé, Dewan nambahake pitung individu menyang dhaptar pengecualian sing ora disengaja, lima lanang lan loro wadon .

Salah kedadean related kanggo patron lanang sing ninggalake telung anak unattended ing kendaraan ing Presque Isle Downs lan Casino parking kanggo 16 menit. A kedadean kapisah melu lanang sing ninggalake anak 13-taun-lawas tanpa pengawasan kanggo luwih saka 20 menit ing mobil ing parking padha karo kasus sadurunge.

Loro lanang liyane padha involuntarily dipun tilar sawise ninggalake anak loro unattended kanggo 12 menit ing garage parking saka Harrah kang Philadelphia Pengeluaran Sidney Casino lan Racetrack. kedadean liyane, miturut PGCB melu patron lanang sing kiwa 2 taun-lawas anak unattended kanggo enem menit ing mobil ing akèh parking Valley Forge Casino Resort.

PGCB bilih siji wadon iki involuntarily dipun tilar sawise ninggalake limang anak unattended ing food court Valley Forge Casino Resort kanggo luwih saka jam. Paling ora, nanging paling, wadon liyane involuntarily tilar saka gambling sawise ninggalake 15-Arige anak unattended ing mobil ing Harrah kang Philadelphia Casino lan garage parking Racetrack kanggo luwih saka pitung jam .